Het BIM heeft zijn website toegankelijker gemaakt.

15 mei

U hebt het waarschijnlijk al gemerkt: het gedeelte van onze website voor het professionele publiek is veranderd. De navigatie werd herbekeken zodat u zo snel mogelijk toegang krijgt tot de juiste informatie. Het streefdoel was een meer ergonomische website, toegankelijker voor de bezoekers. Bepaalde inhoud (rubrieken ‘afval’, ‘overheidsdiensten’, ‘duurzame grootkeukens’) kwam erbij of werd in een volledig nieuw kleedje gestopt. 

De dossiers, zoals die over ‘Voorbeeldgebouwen’ of de ‘bodeminventaris’, vormen een eerste toegangsweg tot cruciale thema’s.

Via de loketten – bijvoorbeeld de rubriek over de gids van milieuvergunningen of de formulierenrubriek – geraakt u gemakkelijk aan de praktische inlichtingen en documenten die u nodig hebt.

Via het kiezen van een activiteitensector of via de transversale rubriek over het duurzame beheer van uw activiteit, komt u eveneens terecht bij de juiste informatie op de website.

Er zijn dus verschillende manieren om toegang te krijgen tot de informatie die u zoekt, de navigatie is vlotter en het zoeken verloopt heel wat sneller.

Tot slot geeft de thematische index aan de hand van kernwoorden rechtstreeks toegang tot verschillende informatie.

Bezoek onze nieuwe website en aarzel niet om uw opmerkingen naar onze webmaster te sturen.

bron: nieuwsbrief IBGE: E-news mei 2012